#dagency#firstdate

D'gangstersko srečanje 2019

Januar 2019

D'gang familija je napovedala prvi dejt v letu. Vsi smo se lepo spedenal, #nismvedu situacije ni bilo, ker nam organizacija teče kot po maslu. Čeprav se ponavljati ni lepo, je treba poudariti, da smo se spet najprej dobro najedli. Ker Lačn si čisto zares Ful Drugačn. Zato se srečanjem na prazen želodec izogibamo. Ko smo bili vsi siti, srečni in so se možgančki kreativno prebudili, smo do zadnjega kotička napolnili našo dnevno sobo.

Ja, prav ste prebrali. Dnevno sobo imamo, z velikim diaprojektorjem, da lahko dobro vidimo, kaj smo vse naredili lani. In še bolj pomembno, kaj planiramo v prihodnosti. D' boss je z dobro mero entuziazma odločno odvodil sestanek in skupaj smo se odločili, da bomo v 2019 še večji digitalni gangsterji.

Zakaj?

# Ker D'gangovci ne vidimo problemov, ampak priložnosti.

# Ker svet vidimo v barvah (črno-bel filter imamo rezerviran samo za privat hude fotke).

# Ker imamo v hiši cel paket - samuraji ga sekajo po številkah, samorogi pa iz sebe mečejo nore zgodbe (za učinkovito medsebojno komunikacijo imamo D'recept, ki ga ne izdamo).

# Ker imamo D' laboratorij, kjer se ustvarja, meša, kuha in nabira digitalno znanje, ki si ga med sabo z veseljem delimo.

Srečanje smo zaključili s kar nekaj pripravljenimi recepti za digitalne uspešnice, zato D'team zaenkrat dodaja samo še eno stvar: