#dagency#kreativno

Kreativno druženje d'ganga

September 2018

Je lahko še boljše? Prideš v petek v službo in te pričaka obložen pult vseh mogočih dobrot, okrog pa nasmejani sodelavci! Vidiš koščke izbrane čokolade in začneš pogovor s kolegi, ki jih to sproščeno jutranje vzdušje ob dobri hrani kar napaja z energijo. Boljše kot jutranji power smoothie, ko poganjaš pedale na kolesu in tekmuješ s časom.

SKUPINSKI ZAJTRK

D'gang si je pripravil jutranje jesensko druženje. Naš skupinski zajtrk se je začel, kot se za kreativno ekipo tudi spodobi – z odločanjem, kateri smoothie bo pognal najbolj kreativne ideje in nestrpnim pričakovanjem, kdaj bo kdo vzel prvi rogljiček s pladnja, da bomo lahko »navalili« še drugi. Jutranjo »zalimanost« je nato kmalu pregnal kofein, no pa tudi endorfini; hvala #čokolada.

POGLED NAZAJ, POGLED NAPREJ

Preden smo se lotili pregleda opravljenega dela v 2018, naših uspehov, možnih izboljšav in načrtov, ki nas še čakajo, smo dobili še eno potrditev več, da zmoremo vse.

Kdo bi si mislil, da bo imel na nas takšen vpliv premierni ogled videa, ki je nastal na nedavnem »triatlonskem« izzivu. Tako smo ugotovili, da tudi, ko sredi enega najbolj vročih dni letošnjega avgusta hlastamo za hladnim zrakom, kolesarimo, supamo in se vozimo s kajakom, smo še vedno videti d'best!