Keyvisual

Združeni v svojem poslanstvu imamo radi svoje delo.

O nas

Kdo smo?

D'Agency, ustanovljena leta 2006, sestavlja ekipa strategov, kreativcev in analitikov s strokovnim znanjem in izkušnjami glede komuniciranja trajnosti. S strastjo do trajnostnega življenja smo odločeni, da pod svoje okrilje vzamemo projekte, ki so dobri za planet in za ljudi.

Naše delo

Kaj delamo?

Naročnikom iz različnih panog pomagamo povečati vrednost njihove blagovne znamke. S svojim strokovnim znanjem upravljamo in sporočamo njihova prizadevanja za trajnost na odgovoren, pameten in pregleden način, kar je mogoče storiti le z analitičnim pristopom in ustvarjalnostjo.

Naša strast

V kaj verjamemo?

Smo na misiji - živeti in pustiti trajnostni odtis.

Odtis je znak, da je bilo nekaj tu - prisotno in vplivno. Odtis ni niti splošen niti zanemarljiv - je edinstven in pomemben. Njegov vpliv na družbo, okolje in gospodarstvo je trajen in neizogiben. V podjetju D'Agency verjamemo, da je pustiti pozitiven odtis izjemnega pomena.

Ženejo nas izkušnje, znanje, podatki, ustvarjalnost in empatija, s čimer želimo pomagati pri spopadanju z največjimi izzivi današnjega časa in zagotavljati trajne rezultate.